Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon

Idee? Ok! Een geïntegreerde proef of onderzoekscompetentie in samenwerking met échte onderzoekers.

2 oktober 2013
Idee? Ok!

U kunt – net zoals uw leerlingen – best wat begeleiding gebruiken bij het uitwerken van de Geïntegreerde Proef en Onderzoekscompetenties?


Dan hebben wij goed nieuws! Wij bieden een waaier aan interessante onderwerpen en actuele thema’s binnen de opleidingsdomeinen aardrijkskunde, economie, toerisme, chemie, fysica, biologie, elektronica, ... Bovendien zorgen de onderzoekers van Howest en UGent campus Kortrijk ervoor dat de leerlingen van een optimale begeleiding kunnen genieten. Op die manier komen uw leerlingen tot de beste resultaten en steken ze heel wat op van deze samenwerking.


U bent van harte welkom op de infonamiddag op 2 oktober van 13.30uur tot 16.30uur. We vertellen u graag alles over onze aanpak, begeleiding, de thema’s en de onderwerpen. Breng gerust uw collega’s mee!


Inschrijven voor deze infonamiddag kan tot en met vrijdag 20 september via de website: www.howest.be/gip. Op deze website vindt u ook meer informatie, de data van de sessies en locaties. Leerkrachten die reeds met ons samenwerkten zien we uiteraard heel graag terug en kunnen nu al intekenen voor de sessies naar keuze.


*De academische bachelor- en masteropleidingen (industrieel ingenieur) van Howest, integreren vanaf september in de Universiteit Gent (UGent campus Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 5, Kortrijk).