Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon

Congres Vreemde-talendidactiek

19 oktober 2017
logo

Het jaarlijks congres vreemde-talendidactiek gaat dit jaar door op donderdag 19 oktober 2017 in de gebouwen van de Universiteit Hasselt, campus Diepenbeek.

Dit jaar stellen we een speciale editie voor: Een plenaire zitting met als gerenommeerde spreker Prof. dr. Tessa Kieboom begint de dag om 8u30. Zij behandelt het thema “hoogbegaafdheid bij jongeren”, een onderwerp dat allen die betrokken zijn bij onderwijs ongetwijfeld beroert. Een prima start, die stof tot nadenken zal opleveren en de gesprekken zal animeren.

Ook nieuw zijn het “Café des profs” en de “Zangsessie met Karo”. Het eerste initiatief wil de kans bieden voor een gesprek met collega’s over actuele thema’s: Frans in het beroepsonderwijs, de leerkracht van de 21ste eeuw, inclusie en M-decreet. Het tweede nodigt uit om naar hartenlust het Frans chanson te (her)ontdekken via reële participatie.

In het programma kan u de omschrijvingen vinden van de ateliers en presentaties. Ieder atelier/presentatie heeft ook een label gekregen. Zo is onmiddellijk duidelijk over welk soort activiteit het gaat: interactie, lezing, workshop, participatie, gesprek…

Naar jaarlijkse gewoonte zijn ook de Vlaamse uitgevers van de partij om hun nieuwste uitgaven voor te stellen.

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier op onze website. Wacht niet te lang want de ateliers/presentaties zijn snel volzet!

Bijlage 
BijlageGrootte
Bestand programma_congres_2017.docx553.24 KB
Locatie
Universitaire Campus, Agoralaan, gebouw D
3590 Diepenbeek
Auteur 
Doelgroep